Marianne Schutten is niet langer verbonden aan deze website en er zullen geen verdere updates meer worden geplaatst.

Succesvol Duurzaam Motiveren

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

Succesvol Duurzaam Motiveren™

 

suc_logo_copy(1)

 

Hoe je medewerkers langdurig sterk gemotiveerd krijgt en houdt voor het werk wat ze doen

 

In deze 1-daagse workshop leer je 4 belangrijke strategieën en vaardigheden waarmee je je medewerkers zodanig kunt inspireren dat zij intrinsiek gemotiveerd worden door het werk wat ze doen. Zodat ze zich energiek en enthousiast bewegen in de richting van de organisatie/team doelstellingen en prestaties verbeteren.

Je leert wat medewerkers het meest motiveert in het werk wat ze doen. Je leert welke invloed je hebt als leidinggevende op die motivatie én je leert hoe je precies de werkmotivatie naar een hoger niveau kunt tillen. Je leert vaardigheden om het allemaal in praktijk te kunnen toepassen.

Ik vond de workshop supergoed! Waardevolle en goede inhoud, afwisselend en praktisch toepasbaar. Ik kan hier écht wat mee. Wat ik geleerd heb gaat mij helpen om een beter leidinggevende te zijn. En om het concept ‘duurzaam motiveren’ in de organisatie te introduceren.

Sandra van Heeswijk, HR manager, Tam Tam

Ik vond de workshop een 9 waard! Helder, duidelijk, direct praktisch toepasbaar en met veel plezier gebracht. Het gaat mij helpen mijn team beter te managen en om een beter mens en leidinggevende te zijn.

Stephan Smink,  General Manager DirectID

 

De eerstvolgende workshop vindt plaats in het najaar op 2017. Deze workshop kan ook in-company worden gegeven. Neem voor meer informatie contact op.


css.php