Marianne Schutten is niet langer verbonden aan deze website en er zullen geen verdere updates meer worden geplaatst.

Keynote spreker

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

Zoek je voor een groep managers of HR professionals een ‘live’ sessie met waardevolle content over leidinggeven & motiveren? Marianne komt graag als spreker naar je toe!

Inspirerend, aansprekend, toegankelijk. Dat zijn de grootste gemene delers zoals mensen uit het publiek Marianne typeren. Ze deelt haar kennis en inzicht over de invloed van leiderschap op motivatie en bevlogenheid van medewerkers.

Ooit worstelde ze zelf met het creëren van een gemotiveerd, betrokken en bevlogen team. De frustratie van het hebben van een hoge ambitie en het niet kunnen meekrijgen van teams heeft plaats gemaakt voor inspirerend en succesvol leidinggeven met resultaat en voldoening als gevolg. Zonder extra tijd en extra energie. Maar door de juiste dingen te doen en die heel goed te doen. Deze leercurve biedt enorm veel stof die waardevol is voor andere managers die op hun beurt het beste uit hun medewerkers willen halen.

mariannespreektklein

Marianne spreekt over:

♦ Leidinggeven aan bevlogenheid

Medewerkers die met passie en energie hun werk doen, wat levert dat je nu écht op als leidinggevende en als organisatie? Kun je die bevlogenheid bij je medewerkers eigenlijk wel beïnvloeden? Zo ja, hoe dan? In deze keynote presentatie gaat Marianne in op deze vragen en nog veel meer. De presentatie is interactief, bevat verfrissende inzichten en wordt verteld aan de hand van aansprekende verhalen. Deelnemers gaan weg met praktische tips en handvatten die ze direct in praktijk kunnen brengen.

♦ Succesvol Motiveren

In deze keynote presentatie leren deelnemers hoe je medewerkers langdurige sterk gemotiveerd krijgt en houdt in het werk dat ze doen. Deelnemers ontdekken een belangrijke bron voor motivatie en prestatie bij medewerkers en krijgen vernieuwende inzichten over wat precies medewerkers aanzet het beste van zichzelf te geven. De presentatie is interactief, bevat verfrissende inzichten en wordt verteld aan de hand van aansprekende verhalen. Deelnemers krijgen praktische tips die ze direct kunnen toepassen in het werk. 

♦ Het geheim van succesvol leidinggeven dat bijna niemand je leert

In deze keynote presentatie deelt Marianne een onmisbaar element van succesvol leidinggeven. Echter, veel leidinggevenden missen dit waardoor ze niet zo effectief en succesvol zijn als ze willen. Marianne deelt, ook aan de hand van haar eigen ervaring, wat ervoor nodig is om dit element wél te hebben zodat je performance als leidinggevende stijgt. Deelnemers krijgen praktische tips die ze meteen kunnen toepassen in het werk. 

23

 

 

 

Ervaringen van anderen:

…Marianne was keynote spreker op het congres Duurzame Inzetbaarheid. De deelnemers vonden haar erg goed. Ze was inspirerend en maakte een duidelijke koppeling naar de praktijk. De waardering van het totale congres was erg goed en Marianne heeft daar een grote bijdrage in gehad. Mijn advies: zoek je een goede en inspirerende keynote spreker; boek Marianne!…
 
Kim Krauwel, Portfoliomanager HR, Reed Business Media

 

Tijdens het verhaal van Marianne heb ik geboeid zitten luisteren. Het was leuk, interactief en werd enthousiast gebracht. Met goede handvatten en tips om bevlogenheid bij werknemers te bewerkstelligen.

Gon Schigt, HR manager

 

Spreekster Marianne Schutten vond ik zeer inspirerend. Vlot, goede performance, erg boeiend met goede interactie met het publiek.

Deelnemer Congres Duurzame Inzetbaarheid – 2014

 

Ik vond de keynote presentatie van Marianne inspirerend, aansprekend en toegankelijk. De interactie vond ik erg goed. Wat mij het meeste aansprak was de grote impact die bevlogenheid heeft op zoveel verschillende facetten.

Diana Geeraedts, HR manager

 

Ik vond het verhaal van gastspreker Marianne Schutten inspirerend en vernieuwend. Voorbij de tevredenheid!

Leonie Jansen, beleidsmedewerker P&O

 

foto-4-v2Wil je Marianne als gastspreker op je bijeenkomst of event? Neem gerust vrijblijvend contact op


css.php