Marianne Schutten is niet langer verbonden aan deze website en er zullen geen verdere updates meer worden geplaatst.

Trainingen & workshops

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

Op deze pagina geef ik een overzicht van de diensten die ik aanbied om je te helpen succesvol en inspirerend leiding te geven. Zodat je team gemotiveerd is elke dag het beste van zichzelf te geven en jij de impact en het succes hebt dat je wilt.

Heb je hulp nodig om te bepalen welke dienst het beste bij je past? Wij helpen je graag hierbij. Vraag een gesprek met ons aan waarin we je begeleiden om helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel ons via 085 8769547, of stuur een mail naar [email protected]

 


** 12 juli ** Tijdens deze intensieve en interactieve masterclass leer je hoe je authentiek, open en ontspannen presenteert waardoor je krachtig, overtuigend en aantrekkelijk bent voor je publiek. De methode werkt voor iedere manager. Ook voor jou.

Meer informatie

Maak een reuzensprong in de invloed en impact van je communicatie als leidinggevende. Leer hoe je maximaal effectief kunt zijn door je communicatie doelbewust te sturen om teamwerk en productiviteit te verhogen. En leer omgaan met lastige situaties in gesprekken zodat je de regie van het gesprek in handen houdt en beter je doelen bereikt.

Meer informatie

** 21 juni ** - Deze training focust op de essentie van krachtig en resultaatgericht coachen voor de drukbezette manager. Je leert in één dag 3 veelvoorkomende coachmomenten herkennen en hoe je op die momenten je medewerkers effectief kunt coachen in 10 minuten of minder.

Meer informatie

Eendaagse workshop waarin je leert hoe je je medewerkers langdurig sterk gemotiveerd houdt voor het werk dat ze doen. Je krijgt praktische tools en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Meer informatie


css.php