Marianne Schutten is niet langer verbonden aan deze website en er zullen geen verdere updates meer worden geplaatst.

Over Marianne

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

Marianne is expert in succesvol en inspirerend leidinggeven. Ze is coach, trainer en spreker op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Ze leert leidinggevenden hoe ze succesvol, inspirerend en effectief leiding kunnen geven. Zodat ze veel meer plezier krijgen in hun werk en een gemotiveerd en betrokken team creëren.

Zij heeft ruim 16 jaar ervaring in diverse leidinggevende en managementfuncties binnen verschillende nationale en internationale organisaties.

Zelf heeft ze als leidinggevende veel met vallen en opstaan geleerd. Tijdens haar loopbaan ontdekte ze haar grootste uitdaging. Een hoge ambitie maar onkunde in het beste kunnen halen uit haar teams. Ze leerde wat er écht voor nodig is om teams te creëren die het beste van zichzelf geven. Die gemotiveerd, betrokken en geïnspireerd zijn.

Ze is in staat alle aspecten te doorgronden als het gaat om motivatie, inspiratie en betrokkenheid bij werknemers. Mede door haar kennis en ruime ervaring op het gebied van zowel HRM, management, psychologie, bedrijfsprocessen, leidinggeven als van persoonlijke leerprocessen. Haar programma’s kenmerken zich door praktische toepasbaarheid, bewezen strategieën en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

17Marianne Schutten is een veelgelezen auteur van artikelen over leiderschap en bevlogenheid. Ze heeft honderden leidinggevenden geholpen succesvoller te zijn in hun rol door haar coachingsprogramma’s, trainingen en workshops als Succesvol Duurzaam Motiveren™.

Marianne is afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg, opgeleid in Psychologisch Kapitaalmanagement aan de Erasmus academie, gecertificeerd coach met hart en ziel® en gecertificeerd Master Facilitator.

Neem contact op met Marianne Schutten

 


css.php