Marianne Schutten is niet langer verbonden aan deze website en er zullen geen verdere updates meer worden geplaatst.

Coachen met Impact en Resultaat

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

We willen dat onze managers meer gaan coachen

We weten allemaal dat als onze managers hun medewerkers meer zouden coachen er allerlei goede dingen gebeuren.

Coachen zorgt ervoor dat medewerkers dingen voor zichzelf beter en slimmer doordenken. Wat zorgt voor groei, ontwikkeling en een groter gevoel van autonomie. Coachen leidt tot hogere motivatie, meer productiviteit en betere prestaties.

Geen tijd om te coachen

Misschien willen je managers wel meer coachen. Maar ze zijn druk. Ze hebben er geen tijd voor; hoge prioriteiten, stapels e-mail, meetings, projecten en alle praktische issues die om de hoek komen kijken als je een team aanstuurt. ‘Meer coachen’ lijkt makkelijk in theorie maar moeilijk in praktijk.

Een nieuwe kijk op coachen

Coachen met Impact en Resultaat is opgebouwd om de drempels die managers tegenhouden om meer te gaan coachen te tackelen. Het is een simpele, praktische coachbenadering voor de drukbezette manager.

Coachen met Impact en Resultaat geeft managers de vaardigheden en mogelijkheden om effectief en resultaatgericht te coachen in 10 minuten of minder. Het zorgt voor focus, vergroot mogelijkheden en creëert eigenaarschap bij medewerkers. Het helpt om betrokkenheid en motivatie te verhogen en impact te vergroten.

Krachtig en resultaatgericht coachen

Geen zware theorie en complexe coaching kennis, maar simpele processen en praktische vaardigheden en tools. Gericht op 3 veelvoorkomende coachmomenten in de dagelijkse praktijk van managers en 3 krachtige processen in plaats van ingewikkelde coachvaardigheden.

Deelnemers leren:

  • Een praktische benadering om effectieve coachgesprekken te voeren met resultaat
  • Drie simpele en praktische processen om de meest voorkomende coachmomenten om te zetten in een effectief coachgesprek van maximaal 10 minuten
  • Een coachgesprek op een snelle manier te starten en krachtig af te ronden
  • Vaardigheden om gericht en effectief te coachen zodat ze meer helderheid, meer mogelijkheden en meer verantwoordelijkheid creëren bij hun medewerkers

De 1-daagse training is interactief, sluit naadloos aan bij de belevingswereld van managers en het geleerde is direct de volgende dag toe te passen in het werk.

En verder:

Een programma van 16 weken startend met de 1-daagse training. 16 weken lang krijgen deelnemers korte opdrachten, extra informatie en teasers zodat het momentum van de training wordt vastgehouden en het leren wordt versterkt.

Dit programma is geschikt voor middel en senior managers en beschikbaar voor groepen van 12 tot 24 deelnemers.

Nieuwsgierig?
Neem contact op voor een gratis strategiegesprek om te bepalen of dit programma jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt.

coachmet(1)

DOWNLOAD HIER DE PROGRAMMABESCHRIJVING

 


css.php