Marianne Schutten is niet langer verbonden aan deze website en er zullen geen verdere updates meer worden geplaatst.

Maatwerktrajecten voor leidinggevenden

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

Maatwerkprogramma’s

Heb je speciale wensen of is er een specifieke problematiek binnen jouw organisatie waarvoor een maatwerkprogramma of een gericht management development traject meer passend kan zijn?

We kunnen een maatwerkprogramma verzorgen voor jouw organisatie. Dan maken we het traject helemaal op maat en formuleren we samen een programma dat precies aansluit bij de vragen waarmee jullie zitten.

Waarmee kunnen we helpen?

Organisaties vragen ons vaak om een maatwerkprogramma te verzorgen. Hier onder zie je een paar van de vragen die we vaker krijgen:

De technische kant van het leidinggeven aan een team gaat onze managers goed af. Maar ze vinden het lastig als bijvoorbeeld een teamlid ineens minder gemotiveerd is. Ze weten niet wat ze dan moeten doen. Of hoe ze hun teamlid moeten vertellen dat zijn houding in de groep moet veranderen. 

 

We hebben ambitieuze plannen als bedrijf. Dat betekent dat we ook meer gaan vragen van onze mensen. Managers zullen hun teamleden veel meer moeten gaan aanspreken op hun gedrag en op prestaties. Dat gebeurt nu te weinig. En als ze het wel doen is het vaak weinig effectief of krijgen ze veel weerstand. 

 

Ontwikkeling van medewerkers is een van onze speerpunten. Daarom willen we dat leidinggevenden hun teamleden meer gaan coachen en ontwikkelen. Op een manier die past bij de hectiek en resultaatgerichtheid van ons bedrijf.

 

We hebben achterstallig onderhoud als het gaat om de ontwikkeling van onze managers. We willen binnen een afzienbare periode de kwaliteit van ons management naar een hoger niveau tillen. 

 

We willen de interne communicatie verbeteren. Zowel tussen medewerkers onderling als verticaal in de organisatie. Er is teveel miscommunicatie waardoor zaken niet efficient worden opgepakt. Collega’s durven elkaar niet aan te spreken. Dit alles merken we ook in de resultaten.  

 

Wat bieden we?

Tijdens een maatwerktraject gebruiken we altijd cases uit de praktijk van jullie managers. Tijdens het traject gaan de deelnemers aan de slag met gerichte opdrachten om het geleerde toe te passen in hun praktijk. Omdat we echt resultaat willen bereiken, verzorgen we alleen maatwerktrajecten van 2 dagen of langer.

Heb je interesse?

Overweeg je om ons te vragen voor een maatwerk traject? Stuur dan een mail naar Marianne Schutten. Zij belt je terug om te onderzoeken wat jullie willen en wat we daarvoor kunnen doen. Ze geeft een indicatie van een mogelijk traject en de kosten. Daarna beslis je of je met ons in zee gaat. Bij een ‘go’ komt Marianne langs voor een nadere intake en stelt het uiteindelijke programma op. 

Geen vergelijkende offertes

Misschien wil je ons uitnodigen om een vergelijkende offerte uit te brengen. We begrijpen dat het voor jullie organisatie handig is om op deze manier meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Maar omdat onze capaciteit voor acquisitie en maatwerk beperkt is, kiezen we ervoor om pas een gedetailleerde offerte op te stellen nadat jullie organisatie voor ons gekozen heeft. Je kunt ons wel altijd bellen voor een oriënterend gesprek en een prijsindicatie.

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. 


css.php